JIN-MACHINE IN CHINAPLAS 2019 NIEUWE PRODUCTENbenadering

July 1, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over JIN-MACHINE IN CHINAPLAS 2019 NIEUWE PRODUCTENbenadering

JIN-MACHINE IN CHINAPLAS 2019

Jin Machine is een moderne familie bezeten onderneming, die de geest van O&O blijven. meer dan 12 jaar constante onderzoek en ontwikkeling, kan Jin Machine een volledige waaier van kwaliteitsvullende apparatuur aanbieden, met inbegrip van het voeden van, het vervoeren van, het mengen van en het drogen van systemen van standalone individuele eenheden tot zeer grote complexe centrale materiële behandelende systemen. Onze systemen verdedigen laag energieverbruik en uitstekende prestaties.
Dit jaar, nodigen wij cordially u/uw bedrijf uit om onze cabine te bezoeken (Cabineaantal: 3.2D11) bij CHINAPLAS 2019, die op 21-24 Mei 2019 bij de Invoer & de Uitvoer Eerlijke Complex van China, Pazhou, Guangzhou, PR China zal worden gehouden.
Evenals het Ontwateren van Droger en Centraal Vervoerend Systeem, zullen wij twee nieuwe producten, PET/PLA-kristallisator en Automatische Verzamelleidingen tentoonstellen.

 

laatste bedrijfsnieuws over JIN-MACHINE IN CHINAPLAS 2019 NIEUWE PRODUCTENbenadering  0

 

Onze Producten:

PET/PLA kristallisator (NIEUW Product!)

Het intelligente proces van de controlekristallisatie van HUISDIER of PLA, om te verzekeren

de kristallisatiekwaliteit van grondstoffen, verwijdert vochtigheid op de oppervlakte van grondstoffen, verhoogt viscositeit, vermijdt samendoend, en de verdere verwerking kan dan verdergaan.
Automatische Verzamelleidingen (NIEUW Product!)

Volgens de formule, drukt de volledig automatische materiële, en selectie die, die waarbij voeden groeperen een zeer efficiënt en betrouwbaar systeem van de gemakkelijk-aan-controleautomatisering wordt verzekerd en loonkosten.
Het ontwateren van Droger

Onze Ontwaterende Droger kan de controleparameters volgens diverse temperatuurveranderingen, zoals materiële temperatuur en luchttemperatuur automatisch aanpassen, om intelligente controle te bereiken, efficiency te verbeteren en energie te besparen.

Onze Droger is toepasselijke ontvochtiging van allerlei techniek plastic korrels en korrels, voor diverse plastic korrelingsproductielijnen, uitdrijvingsproductielijnen en injectie het vormen productielijnen.
Centraal Vervoerend Systeem

Jin Machine Central Conveying System is een volledige vervoersoplossing (pijpleidingen, vaccuumgenerators, veiligheidsoplossingen) voor materiaal dat door alle stadia van verwerking zoals opslag, het drogen en injectie overal de installatie van klanten vervoert.